e
Banner

Etiketler: müge karahan



Fevzi Gandur Logistics müşteri deneyimine odaklandı pazar payını artırdı



Fevzi Gandur Logistics, müşterilerine daha kaliteli hizmet sunmak adına çeşitli alanlarda yatırımlar yaparak, tüm iş süreçlerini geliştirmeye özen gösterirken, kurumsal yapılarındaki butik hizmet anlayışını korumak ve daha da anlamlı bir hale getirebilmek adına bu kez de Müşteri Deneyimi departmanı kurarak bu aksiyonlarına yenisini ekledi. Şirketin Pazarlama & Müşteri Deneyimi Grup Müdürü Müge Karahan, yeni yapılanmaları sayesinde müşterilerinin iş süreçlerini proaktif bir yaklaşımla yönettiklerini ve memnuniyeti artırmaya odaklandıklarını belirtti. Karahan, “Müşteriyi kazanmak zor, elde tutmak ise çok kıymetli.” dedi.




Çobantur Boltas, kimya sektörünün yanında olmaya devam ediyor


Yayın: 21-11-2022
Kategori: Kimya

Çobantur Boltas, kimya sektörüne ilişkin deneyimlerini ve sunduğu imkanları, 24-26 Kasım tarihlerinde İstanbul’da düzenlenecek Turkchem Eurasia Fuarı’nda katılımcılarla paylaşacak. Şirket, kimya sektörünün bir araya geleceği bu organizasyonun aynı zamanda Diamond Sponsoru oldu.




Müge Karahan: Lojistik sektörü kadın istihdamında level atladı



Çobantur Boltas Pazarlama ve Satış Direktörü ve İcra Kurulu Üyesi Müge Karahan, 22 yıl önce çağrı merkezinde işe başladığı lojistik sektöründe iz bırakan yöneticilerden. Lider olarak insanları yönetmeyi değil, yönlendirmeyi tercih eden Karahan, meslek hayatında en çok değişime ayak direyen sistemler ve insanlarla mücadele ettiğini söylüyor. Karahan, günümüzde C level statülerinde kadın rol modellerin varlığının erkek egemen bir sektör olan lojistikte de değişimin göstergesi olduğunu vurguluyor. 




Elektronik eşya taşımalarında klimanın payı arttı


Yayın: 29-08-2023
Kategori: Lojistik

Beyaz eşya ve elektronik ev aletleri lojistiğinde de uzmanlaşan Boltas’ın Satış ve Pazarlama Direktörü Müge Karahan, “Dünyada sıcaklıklar yükseldikçe beyaz eşya ve elektronik ev aletleri kategorisindeki yüklerimiz içinde klimanın payı ciddi olarak arttı.” dedi.




Doğru lojistik kontratlar tedarik zincirinde riski azaltıyor


Yayın: 08-12-2023
Kategori: Lojistik
Etiketler: boltaş müge karahan

Navlun fiyatlarındaki dalgalanma, ihracatçı ve ithalatçı firmaların lojistik kontrat yenileme süreçlerini de etkilemeye başladı. Boltas İcra Kuru Üyesi ve Satış & Pazarlama Direktörü Müge Karahan, doğru koşullarda oluşturulan kontratların, ihracatçı ve ithalatçı firmalar için tedarik zincirinde riski en aza indirdiğine dikkati çekti.




Müge Karahan: Lojistik kadının çözüm bulma becerisi üzerinden yükselecek


Yayın: 21-03-2024
Kategori: Lojistik

Lojistik sektörünün daha fazla kadın bakış açısından faydalanmaya ihtiyacı olduğunu vurgulayan Boltas Satış, Pazarlama ve Müşteri Deneyimi Direktörü & İcra Kurulu Üyesi Müge Karahan, kadınların ise kariyer yolculuklarında en iyi bildikleri şey olan çözüm bulma becerisini harekete geçirerek ayrışacaklarını söyledi.